RASPORED EMITOVANJA OBRAZOVNIH SADRŽAJA ZA VREME VANREDNOG STANJA

MPN

,,RADOST EVROPE“ - 48. susret prijateljstva

Објављено среда, 11 октобар 2017 Аутор Srebrenka Trajković

radost evrope

Već drugu godinu za redom početkom oktobra, u okviru 48. Međunarodnog susreta dece Evrope ,,Radost Evrope“ koja je ove godine nosila slogan ,,Svako dete ima krila“, učenici naše škole su u svojim porodicama ugostili svoje vršnjake iz Dečjeg kulturnog centra Peking.

Realizovane su brojne aktivnosti u okviru organizacije Dečjeg kulturnog centra Beograd: Karneval u centru grada, Susreti prijateljstava, poseta Zoološkom vrtu, zabavni program na Adi Ciganliji, Gala koncert u Sava Centru i velika zajednička žurka programski su segmenti Manifestacije koji su deci pružili pregršt mogućnosti za zabavu i druženje
Učenici, roditelji, direktor i učitelji, koordinatori RE, Srebrenka Trajković i Jasmina Vulović, su organizovali i priredili priredbu dobrodošlice gostima iz Kine, održanu u Svečanoj sali škole.

Ovo je bilo bogato iskustvo za naše domaćine, jer su se upoznavali sa kulturom, običajima, muzikom i plesom svojih vršnjaka iz daleke Kine. Sa osmehom i po nekom suzom na licu ispratili smo goste uz želju za novim druženjem.

 


Created with Flickrset for Joomla.

 

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje