UDŽBENICI 2020/21.

ZA SVE RAZREDE

udzbenici

Beodragons - veslanje na Adi

Objavljeno sreda, 30 oktobar 2019
Autor Marina Cilerdžić

IMG f1577682b80180517dc4d07dd6659207 VUčenici 5. i 6. razreda su posetili veslački klub "Beodragons" i zajedno sa svojim nastavnicima fizičkog vaspitanja, u zmajevom čamcu, zaveslali Adom Ciganlijom. Ovo nezaboravno iskustvo su ponovili i iskoristili lep vikend oktobra. Kroz nastavu OFE, učenici imaju priliku da se oprobaju i u fantastičnoj atmosferi Dragon boat veslanja.

Opširnije: Beodragons - veslanje na Adi

FUDBALSKI TURNIR

Objavljeno ponedeljak, 17 jun 2019
Autor Marina Cilerdžić

fudbal

Poslednje nedelje ove školske godine, naša škola je bila domaćin sportskog turnira u fudbalu i ugostila je učenike specijalne škole Miloje Pavlović sa Banovog brda. Deca su uživala u sportskom druženju i pružala podršku drugarima, koji su posetili našu školu.

Opširnije: FUDBALSKI TURNIR

Promociji igre "Jadžent"

Objavljeno sreda, 15 maj 2019
Autor Marina Ćilerdžić

jadzentVršnjački tim naše škole, kao i učenici 4 i 5 razreda,prisustvovali su promociji igre "Jadžent", koja promoviše rodnu ravnopravnost. Gosti naše škole, bila su tri učenika osnovne škole iz Temerina sa svojim nastavnikom fizičkog, koji je idejni tvorac igre "Jadžent". U veoma prijateljskoj atmosferi, učenici su savladali osnovna pravila pomenute sportske igre i u velikom broju učestvovali u njoj. Tokom aktivnosti, deca su se upoznala sa glavnim ciljem ove igre, a to je poštovanje rodne ravnopravnosti.

Opširnije: Promociji igre "Jadžent"

Poseta specijalnoj školi Miloje P.

Objavljeno utorak, 20 novembar 2018
Autor Marina Cilerdžić

specijalna škola posetaUčenici naše škole, u pratnji nastavnica fizičkog vaspitanja, posetili su drugare iz specijalne škole Miloje Pavlović na Banovom brdu. Deca su učestvovala u sportskim aktivnostima, pružajući maksimalnu podršku učenicima specijalne škole. Deca su pokazala veliku empatiju prema učenicima njihove škole i sa velikom radošću očekuju njihov dolazak, koji je planiran na proleće.

Opširnije: Poseta specijalnoj školi Miloje P.

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje