RASPORED EMITOVANJA OBRAZOVNIH SADRŽAJA ZA VREME VANREDNOG STANJA

MPN

Vršnjački tim (I-IV)

„ŽIVEO RASPUST“ NA PALILULI

Објављено недеља, 11 јун 2017 Аутор PD-SU

raspustManifestacija "Živeo raspust" koju je organizovala GO Palilula, održana je 3.6.2017. na Tašmajdanskom parku. U okviru programa „Naša kuća Palilula“, Opština Palilula je za učenike osnovnih škola sa svoje teritorije organizovala ovu edukativno-zabavnu manifestaciju.

Našu školu predstavljali su: Dunja Jovičić I/2, Irina Jovanovski II/3, Balša Perović III/2, Barbara Kovač V/2, Lazar Jovčić VI/1 i Milica Mihajlović VII/2. Svi učenici su pokazali izuzetno znanje, kako iz oblasti školskog gradiva, tako i iz poznavanja svoje opštine. U konačnom plasmani učenici viših razreda naše škole su osvojili drugo mesto. Grupa pevača koju čine učenice III/4 (Mia Vesković, Lana Žmaher, Teodora Jovanović, Lana Marinković, Lucija Rakonjac i Andrea Rusić) je učestvovala u muzičkom delu takmičenja i afričkom pesmom "Tue,  tue" oduševila publiku. Toplinu predela dočarali su cvećem oaza na svojim kostimima, a ritam upotpunili udaraljkama (Ilija Vasić i Maša Mladenovski) i flautom (Jelena Trbović V/2).

 Osnovni cilj ove manifestacije bio je da se kroz igru promovišu nova znanja i razvija takmičarski duh kod osnovaca.

Tom prilikom učenici su odmerili znanja iz poznavanja istorijata svoje opštine ali i poznavanja oblasti prirode i društva, istorije, geografije, srpskog jezika i matematike, a biće organizovano i muzičko takmičenje.


Created with Flickrset for Joomla.

 

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje