RASPORED EMITOVANJA OBRAZOVNIH SADRŽAJA ZA VREME VANREDNOG STANJA

MPN

Vršnjački tim (I-IV)

MOJA KRAVICA- sveske i mlečni paketići za đake prvake

Објављено среда, 27 септембар 2017 Аутор PD-SU

Kompanija Imlek - Moja Kravica darivali paketiće za đake prvake

moja kravica kuhinjicaOlivera Korošec direktorka osnovne škole Milena Pavlović Barili i Marija Malović regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije ImlekPredstavnici najveće domaće mlekare poželeli su srećan početak školovanja učenicima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe.

Povodom Svetskog školskog dana mleka, kompanija Imlek, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, i ove godine, obradovala  naše prvačiće mlečnim paketićima. Akcija je održana u svečanoj sali škole 26.9.2017.  u 11č.

"Svetski dan školskog mleka ima za cilj da nas podseti na važnost konzumacije mleka kod dece školskog uzrasta. U skladu sa tim, sada već tradicionalno, odlučili smo da obradujemo đake prvake iz brojnih gradova i škola širom zemlje mlečnim proizvodima koji će im obezbediti pravilan rast i razvoj i uspešan početak najlepšeg životnog doba.”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Povodom Svetskog dana školskog mleka, Imlek je mlečnim paketićima Moja Kravica mleka i čokoladnog mleka obradovao veliki broj đaka prvaka iz gradova širom Srbije, među kojima su Beograd, Subotica, Kragujevac, Niš, Leskovac i drugi.

Više informacija- pratite LINK.

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje