Katalog udžbenika 2016-2019.

KATALOG 

 

 

 

Rapored kontrolnih i pismenih

test1

Vršnjački tim (I-IV)

Poseta specijalnoj školi Miloje P.

Objavljeno utorak, 20 novembar 2018
Autor Marina Cilerdžić

specijalna škola posetaUčenici naše škole, u pratnji nastavnica fizičkog vaspitanja, posetili su drugare iz specijalne škole Miloje Pavlović na Banovom brdu. Deca su učestvovala u sportskim aktivnostima, pružajući maksimalnu podršku učenicima specijalne škole. Deca su pokazala veliku empatiju prema učenicima njihove škole i sa velikom radošću očekuju njihov dolazak, koji je planiran na proleće.

Opširnije: Poseta specijalnoj školi Miloje P.

Dan tolerancije

Objavljeno petak, 16 novembar 2018
Autor Marina Cilerdžić

dan tolerancijeNaša škola, kao i svake godine do sada obeležava Dan tolerancije. Vršnjački tim u saradnji sa đačkim parlamentom, okupio je svoje predstavnike, koji su udruženim snagama i novim idejama napravili pano,na temu tolerancije. Još jednom smo se podsetili kako negovati vršnjačke odnose i pozitivnu klimu u školi.

Opširnije: Dan tolerancije

DAN DEVOJČICA I REALNI SUSRETI UČENIKA SEDMOG RAZREDA 2018.

Objavljeno ponedeljak, 30 april 2018
Autor Stanka Žica

dan devojcicaud poslovnih zena27. aprila 2018. godine u okviru manifestacije „Dan devojčica“ učenice sedmog razreda naše škole su sa pedagogom Stankom Žica, posetile „Slovo“ - kuću kreativnog dizajna sa proizvodnim i savetodavnim uslugama u Bulevaru Vojvode Mišića 17/b. To je jedna od najstarijih i najvećih pečatoreznica u regionu. Na tržištu ih izdvaja visok kvalitet usluga i tradicija duga 180 godina. Poseduju ISO 9001:2008 i primenjuju međunarodne standarde vezane za delatnost proizvodnje.

Udruženje poslovnih žena Srbije podržava unapređenje ravnopravnosti muškaraca i žena i okviru svoje misije ... poboljšanje institucionalnog i društvenog okvira za razvoj preduzetništva u Srbiji sa posebnim akcentom na unapređivanje položaja žena i njihove uloge u ekonomskom razvoju.

Opširnije: DAN DEVOJČICA I REALNI SUSRETI UČENIKA SEDMOG RAZREDA 2018.

RADIONICE KARIJERNE PODRŠKE 2018.

Objavljeno sreda, 04 april 2018
Autor Donka Pavić i Marijana Radulović

Prof orjenU saradnji sa pedagoško-psihološkom službom naše škole i udruženja ALTERO,  u okviru projekta: “SA PROBLEMIMA NA TI ” koji se bavi pružanjem besplatne psihološke i karijerne podrške mladima (14-19 godina) u Beogradu, u našoj školi su  22. i 26. marta 2018. održane radionice za grupu od 22 ucenika osmog razreda koji su se odlucili na ovakav vid podrške.

Projekat realizuje udruženje ALTERO – Asocijacija za licni trening, edukaciju, razvoj i osnaživanje, u okviru programa “Živi svoju ideju” SBB Fondacije.

Opširnije: RADIONICE KARIJERNE PODRŠKE 2018.

ŠKOLSKA SMOTRA RECITATORA – stariji razredi

Objavljeno petak, 02 mart 2018
Autor Ivana Ivošević

recitatoriDana 1. marta 2018. u biblioteci naše škole održana je školska smotra recitatora starijih razreda. Učenici su se dobro pripremili i izražajno recitovali najlepše pesme srpske i svetske književnosti, što je doprinelo svečanoj i prijatnoj atmosferi takmičenja. Trema ih nije omela da svi zvuče odlično zbog čega je žiri pre svega uživao, ali i teško doneo odluku o najboljim recitatorima. Nakon dužeg razgovora i analize nastupa žiri je proglasio najbolje i uručio im diplome.

Opširnije: ŠKOLSKA SMOTRA RECITATORA – stariji razredi

Obeležavanje Međunarodnog dana maternjeg jezika - starijih razreda

Objavljeno utorak, 27 februar 2018
Autor PD-SU

dan mat jez

U organizaciji bibliotekara naše škole Mile Marković i Irene Stanković, u biblioteci je podržana  akcija: "Čitaj glasno", u cilju podsticanja čitanja kao i negovanja maternjeg jezika. U akciji su učestvovali učenici V3, VI3 i VI4 sa nastavnicama srpskog jezika Ivanom Ivošević i Bojanom Urošević.​

Opširnije: Obeležavanje Međunarodnog dana maternjeg jezika - starijih razreda

Opštinsko takmičenje u odbojci za devojčice

Objavljeno utorak, 14 novembar 2017
Autor PD-SU

 

Na današnjem takmičenju u odbojci (devojčice 7. i 8. razreda), ekipa naših devojčica se snažno borila i plasirala u polufinale, gde je igrala sa ekipom devojčica iz OŠ „Filip Višnjić“. U pomenutoj utakmici su gošće imale više sreće i tako odnele pobedu. Naša ekipa devojčica je zauzela visoko četvrto mesto od ukupno 16 ekipa i tako još jednom dokazala kvalitet sporta i timskog duha u našoj sredini. Prvo mesto na današnjem takmičenju, osvojila je ekipa devojčica iz OŠ „Jovan Ristić“.


Created with Flickrset for Joomla.

 

OPŠTINSKO TAKMIČENjE U ODBOJCI

Objavljeno nedelja, 12 novembar 2017
Autor PD-SU

 

IMG 1e6f798eb8509a9e351bccdf0e346d69 VNa opštinskom takmičenju u odbojci za dečake 7. i 8. razreda, naša ekipa je zauzela visoko 3. mesto u veoma teškoj konkurenciji. Bilo je mnogo lepih poteza i poena, ali ono što je najlepše viđeno tog dana je jedno lepo druženje svih dečaka na opštini Palilula, u organizaciji divnog domaćina OŠ „Milena Pavlović Barili“.

Opširnije: OPŠTINSKO TAKMIČENjE U ODBOJCI

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje