Katalog udžbenika 2016-2019.

KATALOG 

 

 

 

Rapored kontrolnih i pismenih

test1

Vršnjački tim (I-IV)

DAN DEVOJČICA I REALNI SUSRETI UČENIKA SEDMOG RAZREDA 2018.

Objavljeno ponedeljak, 30 april 2018
Autor Stanka Žica

dan devojcicaud poslovnih zena27. aprila 2018. godine u okviru manifestacije „Dan devojčica“ učenice sedmog razreda naše škole su sa pedagogom Stankom Žica, posetile „Slovo“ - kuću kreativnog dizajna sa proizvodnim i savetodavnim uslugama u Bulevaru Vojvode Mišića 17/b. To je jedna od najstarijih i najvećih pečatoreznica u regionu. Na tržištu ih izdvaja visok kvalitet usluga i tradicija duga 180 godina. Poseduju ISO 9001:2008 i primenjuju međunarodne standarde vezane za delatnost proizvodnje.

Udruženje poslovnih žena Srbije podržava unapređenje ravnopravnosti muškaraca i žena i okviru svoje misije ... poboljšanje institucionalnog i društvenog okvira za razvoj preduzetništva u Srbiji sa posebnim akcentom na unapređivanje položaja žena i njihove uloge u ekonomskom razvoju.

Opširnije: DAN DEVOJČICA I REALNI SUSRETI UČENIKA SEDMOG RAZREDA 2018.

RADIONICE KARIJERNE PODRŠKE 2018.

Objavljeno sreda, 04 april 2018
Autor Donka Pavić i Marijana Radulović

Prof orjenU saradnji sa pedagoško-psihološkom službom naše škole i udruženja ALTERO,  u okviru projekta: “SA PROBLEMIMA NA TI ” koji se bavi pružanjem besplatne psihološke i karijerne podrške mladima (14-19 godina) u Beogradu, u našoj školi su  22. i 26. marta 2018. održane radionice za grupu od 22 ucenika osmog razreda koji su se odlucili na ovakav vid podrške.

Projekat realizuje udruženje ALTERO – Asocijacija za licni trening, edukaciju, razvoj i osnaživanje, u okviru programa “Živi svoju ideju” SBB Fondacije.

Opširnije: RADIONICE KARIJERNE PODRŠKE 2018.

ŠKOLSKA SMOTRA RECITATORA – stariji razredi

Objavljeno petak, 02 mart 2018
Autor Ivana Ivošević

recitatoriDana 1. marta 2018. u biblioteci naše škole održana je školska smotra recitatora starijih razreda. Učenici su se dobro pripremili i izražajno recitovali najlepše pesme srpske i svetske književnosti, što je doprinelo svečanoj i prijatnoj atmosferi takmičenja. Trema ih nije omela da svi zvuče odlično zbog čega je žiri pre svega uživao, ali i teško doneo odluku o najboljim recitatorima. Nakon dužeg razgovora i analize nastupa žiri je proglasio najbolje i uručio im diplome.

Opširnije: ŠKOLSKA SMOTRA RECITATORA – stariji razredi

Obeležavanje Međunarodnog dana maternjeg jezika - starijih razreda

Objavljeno utorak, 27 februar 2018
Autor PD-SU

dan mat jez

U organizaciji bibliotekara naše škole Mile Marković i Irene Stanković, u biblioteci je podržana  akcija: "Čitaj glasno", u cilju podsticanja čitanja kao i negovanja maternjeg jezika. U akciji su učestvovali učenici V3, VI3 i VI4 sa nastavnicama srpskog jezika Ivanom Ivošević i Bojanom Urošević.​

Opširnije: Obeležavanje Međunarodnog dana maternjeg jezika - starijih razreda

Opštinsko takmičenje u odbojci za devojčice

Objavljeno utorak, 14 novembar 2017
Autor PD-SU

 

Na današnjem takmičenju u odbojci (devojčice 7. i 8. razreda), ekipa naših devojčica se snažno borila i plasirala u polufinale, gde je igrala sa ekipom devojčica iz OŠ „Filip Višnjić“. U pomenutoj utakmici su gošće imale više sreće i tako odnele pobedu. Naša ekipa devojčica je zauzela visoko četvrto mesto od ukupno 16 ekipa i tako još jednom dokazala kvalitet sporta i timskog duha u našoj sredini. Prvo mesto na današnjem takmičenju, osvojila je ekipa devojčica iz OŠ „Jovan Ristić“.


Created with Flickrset for Joomla.

 

OPŠTINSKO TAKMIČENjE U ODBOJCI

Objavljeno nedelja, 12 novembar 2017
Autor PD-SU

 

IMG 1e6f798eb8509a9e351bccdf0e346d69 VNa opštinskom takmičenju u odbojci za dečake 7. i 8. razreda, naša ekipa je zauzela visoko 3. mesto u veoma teškoj konkurenciji. Bilo je mnogo lepih poteza i poena, ali ono što je najlepše viđeno tog dana je jedno lepo druženje svih dečaka na opštini Palilula, u organizaciji divnog domaćina OŠ „Milena Pavlović Barili“.

Opširnije: OPŠTINSKO TAKMIČENjE U ODBOJCI

Poseta 62.međunarodnog beogradskog sajma knjiga

Objavljeno sreda, 01 novembar 2017
Autor Irena Stanković

 

Učenici naše škole posetili su 28.10.2017.godine 62.međunarodni sajam knjiga. Tom prilikom su se zajedno sa svojim bibliotekarima upoznali sa najnovijim književnim izdanjima. Posebno interesovanje deca su pokazala na štandu Džeronima Stiltona, njihovog omiljenog književnog junaka. Iskoristili smo priliku da se upoznamo i slikamo sa njim.


Created with Flickrset for Joomla.

 

HUMANITARNA AKCIJA- sećanje na Saru Stašević

Objavljeno četvrtak, 12 oktobar 2017
Autor PD-SU

vazno

ŽELIMO DA IZRAZIMO DUBOKU I ISKRENU ZAHVALNOST SVIM UČENICIMA, RODITELJIMA I NASTAVNICIMA KOJI SU SE ODAZVALI HUMANITARNOJ AKCIJI

Na Sarin dan u četvrtak 5.10.2017. u delu hola školske zgrade mlađih razreda organizovana je humanitarna akcija. Tokom dečije nedelje učenici su prodavali svoje igračke, a prikupljena sredstva na osnovu prodaje biće donirana porodici deteta koje boluje od iste bolesti od koje je bolovala naša preminula učenica Sara Stašević. 

Uz večno sećanje na našu Saru, mi vam, ovaj vaš human gest nikada nećemo zaboraviti!!!


 

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje