Rapored kontrolnih i pismenih

test1

Vršnjački tim (I-IV)

"PRIJEM ĐAKA PRAVAKA"

Objavljeno Sreda, 16 Avgust 2017
Autor PD-SU

prvaci zvoncica"DOBRO DOŠLI SVI PRVACI

POSTALI STE SADA ĐACI

NEKA VAŠE ŠKOLOVANJE

BUDE LEPO PUTOVANJE"

Pozivamo roditelje budućih prvaka da zajedno sa svojom decom prisustvuju svečanom prijemu učenika u prvi razred u petak 01.09.2017. godine u 17:00h ispred glavnog ulaza u školu.

Redovna nastava za đačiće prvačiće počinje 04.09.2017.godine u 8h.

Dnevni boravak je organizovan od prvog dana redovne nastave, u početku bez mogućnosti ishrane u školskoj kuhinji.

Raspored učenika po odeljenjima biće vidno istaknut na oglasnoj tabli i sajtu škole 31.08.2016. godine.

 prijem2 djaka barili

Prezentacija analize uspeha I polugodišta 2016/17.

Objavljeno Sreda, 01 Februar 2017
Autor PD-SU

Loading...

DAN ŠKOLE

Objavljeno Nedelja, 30 Oktobar 2016
Autor PD-SU

PROSLAVIMO JUBILARNU PETOGODIŠNJICU RADA ŠKOLE

Milena voug

Poštovani roditelji, nastavnici i saradnici, dragi učenici i svi zainteresovani,

dan skole pozivnica 1Osnovna škola „Milena Pavlović Barili“ proslavlja ove godine svoj prvi jubilej od osnivanja – peti Dan škole. Ovim putem vas pozivamo da, svojim dolaskom, uveličate naše slavlje i, u subotu, 05. 11. 2016. godine, sa početkom u 12 časova, prisustvujete svečanom programu koji su učenici naše škole pripremili za vas. Svečana priredba povodom proslave Dana škole održaće se u Ustanovi kulture Palilula, na adresi Mitropolita Petra 8, u Beogradu. Nadamo se da ćete na naš poziv odgovoriti u što većem broju i, svojim prisustvom, ulepšati naš prvi mali jubilej.

Sa nestrpljenjem vas očekujemo!

Srdačno,
Kolektiv OŠ „Milena Pavlović Barili“

Rspored otvorenih vrata

Objavljeno Petak, 14 Oktobar 2016
Autor PD-SU

open

enter exit icons

Prateći ovaj LINK  možete preuzeti raspored otvorenih vrata za mlađe i starije razrede (I-VIII) školske 2016/17. godine.

SPORTSKI DAN

Objavljeno Utorak, 27 Septembar 2016
Autor PD-SU

SPORT

Po prelepom sunčanom danu, u dobroj organizaciji, sjajnoj atmosferi i uz mnogo pozitivne energije, u subotu 24.09.2016. godine održan je ​​Sportski dan. Bila je to prilika za učenike, nastavnike i roditelje da se okušaju u raznim sportskim aktivnostima. Osim promocije škole i promovisanja zdravih stilova života naša namera je da kod dece razvijemo naviku da se više bave sportom. Cilj sportskog dana bio je promocija školskog sporta, zdravog života, rekreacije i razvoja fizičkih aktivnosti.

Ovoj manifestaciji su se pridružili Zavod za transfuziju krvi sa akcijom dobrovoljnog davanja krvi u školskoj ambulanti.

Svim učenicima koji su učestvovali, sudijama i navijačima čestitamo na borbenosti, navijanju i poštenoj igri, a pre svega zahvaljujemo se dobrovoljnim davaocima krvi na humanosti!​

Foto galeriju sa ovog događaja možete pogledati prateći ovaj LINK.

Opširnije: SPORTSKI DAN

SPORTSKI DAN

Objavljeno Četvrtak, 15 Septembar 2016
Autor PD-SU

Pozivamo učenike i roditelje na sportsko druženje.

 

PLAYING SPORT
Tradicionalno, na početku školske godine, škola će organizovati "Spotski dan". U subotu 24.09.2016. godine sa početkom u 10h pozivamo naše učenike i roditelje, sportske klubove i trenere, nastavnike i učitelje da se pridruže promociji sporta, zdravih stilova života i raznih drugih aktivnosti. Kao i ranijih godina učenici će se nadmetati u raznim sportovima sa svojim vršnjacima, nastavnicima i roditeljima. Naša namera je da kod učenika razvijemo naviku bavljenja sportom i na taj način ih odvojim, za neko vreme, od računara i telefona.

krvPosebnu pažnju skrećemo, da će istog dana biti organizovano dobrovoljno davanje krvi. Naša škola u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije će kao i svake godine u školskoj ambulanti dobrovoljnim davaocima omogućiti davanje krvi od 9:30 do 13:00h. Pozivamo ljude velikog srca, iz našeg okruženja, da odvoje malo vremena, daju krv i jednu možda sasvim običnu nedelju učine posebnom.

 

 

 

POČETAK ŠKOLE

Objavljeno Ponedeljak, 12 Septembar 2016
Autor PD-SU

SVIM UČENICIMA NAŠE ŠKOLE ŽELIMO SREĆNU I USPEŠNU ŠKOLSKU 2016/17. GODINU

Happy Kids1Nova školska godina počinje u četvrtak 01.09.2016. godine, i radiće, kao i do sada, u dve smene. Prve radne nedelje, u četvrtak i petak, prva smena od 8:00h: I, II, III i IV, i druga smena od 13:30h: V, VI, VII i VIII razredi. Druga radna nedelja prva smena od 8:00h: I, II, V, VI, VII i VIII, i druga smena od 13:30h: III i IV razredi.

Dnevni boravak je organizovan od prvog dana škole, ali bez mogućnosti ishrane u školskoj kuhinji do 15.09.2016. godine.

Raspored novoupisanih učenika po razredima i odeljenjima biće vidno istaknut na oglasnoj tabli i sajtu škole 31.08.2016. godine.

Rspored časova V-VIII razreda

Objavljeno Četvrtak, 01 Septembar 2016
Autor PD-SU

SlikaRasporedCasovaPrateći ovaj LINK  možete preuzeti raspored pre podnevne i posle podnevne smene za starije razrede (V-VIII) školske 2016/17. godine.

Loading...

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje