RASPORED EMITOVANJA OBRAZOVNIH SADRŽAJA ZA VREME VANREDNOG STANJA

MPN

Vršnjački tim (I-IV)

Sveti Sava 2019.

Објављено петак, 01 фебруар 2019
Аутор Ivana Ivošević

ADF 7607.resizedU nedelju, 27. januara 2019. naša škola je prigodnim programom i posluženjem obeležila Savindan, praznik kojim se čuva od zaborava veliko ime našeg prvog prosvetitelja i arhiepiskopa Svetog Save.

Nakon obreda sečenja slavskog kolača uz sveću, žito i prigodnu molitvu protojereja Radomira Radovanovića, direktorka škole Olivera Korošec poželela je dobrodošlicu svim gostima.

Program je i ove godine bio zanimljiv i originalan.

Опширније: Sveti Sava 2019.

Dan škole 2017/2018.

Објављено петак, 17 новембар 2017
Аутор PD-SU

PDA 2391Ove godine s ponosom i osmehom proslavili smo šesti Dan škole. Mlada škola sa nastavnicima i osobljem mladalačkog duha i svojim veselim učenicima ugostila je roditelje, đake i saradnike. Direktorka Olivera Korošec je uvodnim i prigodnim govorom najavila proslavu i pozdravila mnogobrojne goste, ukratko nas podsećajući na život i rad čuvene slikarke i pesnikinje Milene Pavlović Barili.


Created with Flickrset for Joomla.

Опширније: Dan škole 2017/2018.

Promocija talenata "Pokaži šta znaš"

Објављено петак, 29 април 2016
Аутор PD-SU

talentiPriredba „Pokaži šta umeš“ osmišljena je kao jedan od načina promocije učeničkog stvaralaštva koja pruža priliku talentovanim i nadarenim učenicima da se istaknu.
organizaciji priredbe sa istim ciljem i predanošću učestvovali su članovi Učeničkog parlamenta, učenici škole, školski psiholog, pedagog i nastavnici. Priredba je održana 22.04.2016.g. u svečanoj sali škole.
Ovaj događaj je, takođe, i jedinstvena prilika da se predstavi rad Učeničkog parlamenta i da se budući parlamentarci upoznaju sa njegovom ulogom u školskom životu.
Talentovani učenici predstavili su nam se glumom, muzikom, pesmom, plesom, a bili smo u prilici da vidimo i neobične talente.
Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali pozivu da učestvuju u ovoj manifestaciji i pružili nam priliku da uživamo u njihovim veštinama i talentima. Hvala i porodicama, zaposlenima u školi i drugarima koju su svojim prisustvom pružili podršku.

Опширније: Promocija talenata "Pokaži šta znaš"

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje