MOJA KRAVICA- Svetski školski dan mleka

Objavljeno utorak, 18 oktobar 2016 Autor PD-SU

Moja Kravica paketići za đake prvake

moja kravica kuhinjicamarija malovic menadzer za odnose s javnoscu kompanije imlek i oliveraVelika donacija kompanije Imlek povodom Svetskog školskog dana mleka.

Povodom Svetskog školskog dana mleka, kompanija Imlek, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, obradovala je mlečnim paketićima naše učenike prvog razreda.

Predstavnici kompanije Imlek podelili su Moja Kravica mlečne paketiće našim prvačićima, i na taj način poželeli srećan početak školovanja učenicima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe. Mališani su imali priliku da uživaju u omiljenom Moja Kravica čokoladnom mleku i Moja Kravica mleku sa dodatkom A i D3 vitamina, posebno namenjenom za decu. Kompanija Imlek posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima koje se pre svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.

„Kompanija Imlek je povodom obeležavanja Svetskog školskog dana mleka, koji za cilj ima da nas podseti koliko je važna konzumacija mleka kod dece školskog uzrasta, odlučila da obraduje đake prvake iz brojnih gradova i škola širom zemlje. Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, obradovali smo đake prvake mlečnim paketićima i poželeli im uspešan početak najlepšeg životnog doba, đačkog doba.”, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Možete pogledati i preuzeti fotografije prateći ovaj LINK.